Телбод маш. No 10, 10 л., Wave, пластмаса Увеличи

Телбод маш. No 10, 10 л., Wave, пластмаса

Genmes Genmes

Нов

пластмасов корпус с метален механизъм с вграден пластмасов антителбод

2,63 лв.

с ДДС
Код Артикул Опаковка Цена
5486 Телбод маш. No 10, 10 л., Wave, пластмаса, черна 1/12/288 2,63 лв.
5486-1 Телбод маш. No 10, 10 л., Wave, пластмаса, синя 1/12/288 2,63 лв.