Поръчаните артикули се доставят чрез куриер, използваме куриерски услуги на Еконт, Лео Експрес, SPEEDY, Европът, Тип Топ Куриер, като цената за транспорт се определя в зависимост от количеството,обема и теглото на поръчаните стоки, също така и от разтоянието на което ще се транспортират.

 


econtSpeedy-logoevropyttiptopleoexpress

 

Ако желаете поръчката да бъде доставена с друг куриер, различен от горепосочените, може да го посочите в полето за уточнение в самата поръчка, както и други изисквания.

За издаване на фактура, моля попълнете вашите данни във формата "Адресна информация и данни за фактура".

Доставката на избраните продукти е за сметка на "Скайл-Х" ЕООД за района на гр. Варна за поръчки над 50 лева.

Доставките в страната са предмет на предварително договаряне.

Плащането се извършва при получаване на стоката с наложен платеж за сметка на клиента.

Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката със "Скайл-Х" ЕООД единствено и само в случаите, когато продуктът не е използван и е във вид и количество, което не се различава от това при получаването на продукта и неговата оригинална опаковка не е нарушена. Върнатата пратка трябва да е придружена от подписани копия на фактурата и стоковата разписка, които трябва изрично да се предадат на куриерска фирма срещу подпис.

Връщането на продукта става чрез куриерска фирма, за сметка на клиента или лично в офиса на "Скайл-Х" ЕООД на адрес:

гр. Варна , п.к. 9000 , ул. Бр. Миладинови № 148

"Скайл-Х" ЕООД гарантира връщането на заплатената от потребителя сума, без стойността на куриерската услуга за връщането на продукта.

Потребителят се съгласява да предостави вярна, точна, актуална и пълна информация за себе си при попълване на регистрационната форма, както и да внася при нужда промени в тези данни с оглед на тяхната вярност, точност, актуалност и изчерпателност. В случай, че Потребителят предостави фалшива, неточна, неактуална или непълна информация, "Скайл-Х" ЕООД има право да откаже по-нататъшен достъп до част или до всички свои услуги.