Нов Консуматив Lexmark E250, E35X, E450 Photoconductor Kit (30K) Увеличи

Консуматив Lexmark E250, E35X, E450 Photoconductor Kit (30K)

Lexmark Lexmark

E250X22G

Нов

Съвместимост: Lexmark E250, E35X, E450 series
Брой страници: up to 30000 pages

98,85 лв.

с ДДС