Нов Консуматив Lexmark E260, E360, E460, X264, X36x, X46x Photoconductor... Увеличи

Консуматив Lexmark E260, E360, E460, X264, X36x, X46x Photoconductor Kit (30K)

Lexmark Lexmark

E260X22G

Нов

Съвместимост: Lexmark E260, E360, E460, X264, X36x, X46x series
Брой страници: up to 30000 pages

97,25 лв.

с ДДС