Нов Телчета за телбод 24/6, 1000 бр. Увеличи

Телчета за телбод 24/6 MAS, 1000 бр.

Mas Mas

145

Нов

• поцинковани телчета за телбод

• 24/6 за захващане на 30 листа

Опаковка: 1/10/240

0,90 лв.

с ДДС