Нов Телчета за телбод No 10 Увеличи

Телчета за телбод No 10 MAS, 1000 бр.

Mas Mas

140

Нов

• поцинковани телчета за телбод

• No 10 за захващане на 12 листа

Опаковка: 1/10/300

0,50 лв.

с ДДС