Телбод машинка 24/6 20 листа, метална, черна Увеличи

Телбод машинка 24/6 20 листа, метална, черна

Genmes Genmes

56A1

Нов

• метален корпус и механизъм
• здрав и устойчив при работа
Опаковка: 24/96

5,38 лв.

с ДДС